Moedige getuigenis Lokeren: "Het liep op speeldag 1 al verkeerd met 0-4 tegen KRC Genk" en "De Boeck kwam te laat voor ons"

03 april 2019 16:09

Sporting Lokeren pakte in dertig wedstrijden uiteindelijk amper twintig punten en werd daarmee afgetekend laatste in het klassement. Bij de Waaslanders zagen ze het al héél erg snel op het seizoen verkeerd lopen.

Teams als Moeskroen of Eupen werden door de analisten vooraf naar voren geschoven als mogelijke degradanten, maar het werd uiteindelijk Sporting Lokeren dat afgetekend laatste werd.

"Een heel vreemd seizoen, waar ik me niet aan had verwacht toen ik hier vorig jaar tekende", geeft ook Mickaël Tirpan ruiterlijk toe. "Ik ben een strijder en het deed me pijn dat we bleven verliezen ook al gaf ik echt alles."

Tirpan zag het al erg snel verkeerd lopen met de Waaslanders: "De zware nederlaag tegen KRC Genk op speeldag 1 heeft meteen zijn sporen nagelaten", klonk het. 

"We zijn er nooit in geslaagd een reeksje neer te zetten en we zijn nooit gerecupereerd van de snelle slagen die we moesten incasseren. De Boeck gaf ons wel opnieuw vertrouwen, maar hij is te laat gekomen."

Alexandre Fiammetti

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.