Beerschot Wilrijk wil zich herpakken en wil ex-coach Brys punten afsnoepen

03 april 2019 11:00

Stijn Vreven was na de match op Westerlo niet te spreken over zijn troepen. Hij wil dan ook een reactie zien bij Beerschot Wilrijk. Sint-Truiden wil dan weer het maximum der punten behouden in groep A.

"Geen hart, geen passie", was de kritiek die Stijn Vreven zijn spelers aanwreef na de makke prestatie op het veld van Westerlo. "Het puntje is het enige positieve van deze wedstrijd", was de reactie van aanvoerder Van Hyfte.

De spelers van Beerschot Wilrijk hebben dus iets recht te zetten na zondag. Niet alleen voor de trainer, maar ook voor de supporters die waren meegereisd. Vreven kiest alvast voor dezelfde spelers. Dom (polsblessure) en Noubissi (geschorst) moeten nog even wachten voor hun eerste minuten in play-off 2.

De Limburgers willen aan de leiding blijven in hun poule na de zege tegen Charleroi. T1 Marc Brys mist met doelman Steppe en goalgetter Boli wel twee sleutelpionnen. Ook Pol Garcia moet geblesseerd toekijken. Wolke Janssens zit wel bij de selectie.

Beide selecties

Beerschot Wilrijk: Vanhamel, Lejoly, Nolle - Bourdin, Mboko, Prychynenko, Van den Bergh, De Jonghe, Grisez - De Mets, Messoudi, Van Hyfte, Maes, Montiel, Bugridze, Abaz, Tissoudali - Vanzeir, Placca, Brogno, Hoffer, Okotie

Gokje wagen via betFIRST? Registreer je en krijg een riante welkomstbonus.

Hannes Van Gael

STVV \\ Beerschot
 
 
Reacties.