"We hebben de kwaliteiten om te winnen in Anderlecht": Alles of niets voor Ivan Leko, die twee spelers roemt


Foto: © photonews 03 april 2019 15:31

Club Brugge neemt het donderdagavond in en tegen Anderlecht op in een kraker pur sang. Ivan Leko kijkt de match alvast met vertrouwen tegemoet.

"De wedstrijd van Genk? Die heb ik eigenlijk niet gezien. Na de eerste minuten was het genoeg. Het resultaat is goed voor ons en voor de play-offs, maar ik wil de focus op ons eigen resultaat", aldus Ivan Leko op zijn persconferentie voorafgaand aan het duel tegen Anderlecht.

"Twee maanden geleden stonden we op elf punten van Genk, nu kan het één puntje worden. Maar we moeten vooral de focus op onze eigen prestaties blijven leggen. Het is alles of niets nu op Anderlecht", is de oefenmeester duidelijk.

Kwaliteit om te winnen

"We hebben de kwaliteit om tegen iedereen in België te winnen en bereiden ons ten volle voor. Ik vond dat we in de reguliere competitie ook al aanspraak maakten op een zege. Maar het blijft een absolute klassieker."

Leko moet dan mogelijk opnieuw rekenen op de rechterflank die het wonderwel deed tegen AA Gent: "Mata moest het in een andere rol doen dan hij gewend was, maar hij was heel sterk zondag. En Dennis? Hij heeft enorm veel kwaliteiten, maar is niet altijd consistent. De laatste weken was hij alvast erg gemotiveerd."

Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.