Einde van de reeks van 21 jaar? Club Brugge komt als topfavoriet naar het Astridpark


Foto: © photonews 04 april 2019 11:00

Ja, we vallen in herhaling, maar elke keer dat Club Brugge in het Astridpark op bezoek komt gaat die ene statistiek van 21 jaar niet gewonnen door blauw-zwart terugkeren. Maar de verwachtingen waren nooit groter dat die reeks vanavond doorbroken wordt.

Anderlecht zit nog steeds in het sukkelstraatje, dat werd zaterdag in Genk wel duidelijk. Fred Rutten gaat voor de match van vanavond zijn elftal waarschijnlijk wat herschikken. Zo gaat hij toch eens proberen of het met een meer beweeglijke spits als Bolasie niet beter gaat. 

Om hem steun te geven, krijgt hij Verschaeren en Amuzu rond zich. De twee spelen in praktijk op de flank, maar knijpen veelal naar binnen. Het zou de animatie in de aanval meer onvoorspelbaar moeten maken.

Gerkens behoudt dan weer wel zijn plaats, maar Zulj wordt geslachtofferd voor Trebel. De Oostenrijker maakte immers nog geen onvergetelijke indruk en Rutten heeft de grinta van Trebel nodig. 

Leko wijzigt niet

Ivan Leko heeft dan weer geen reden om te wijzigen. Zo blijft Clinton Mata rechts in de driemansverdediging staan. De Kroaat hoopt ook dat Dennis en Diatta evenveel schade aanrichten als tegen Gent. Ook Rits en Schrijvers blijven gewoon staan. 

Wat wordt het in het Constant Vanden Stock-stadion? De bezoekers zijn favoriet, maar ook de thuisploeg kan via BetFIRST een mooi bedrag opleveren. Claim hier je welkomstbonus!

Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.