Degryse schudt het hoofd: "Ik zie vier of vijf spelers die verdienen beter betaald te worden dan Trebel"


Foto: © photonews 04 april 2019 17:27

Mogi Bayat is tegenwoordig niet echt meer welkom op Anderlecht. Maar toen Adrien Trebel zijn contract moest verlengd worden, moesten ze wel met hem rond de tafel gaan zitten. En daar liep het fout, volgens Marc Degryse.

Degryse vindt het belang van Trebel zwaar overdreven. "Hij is geen doelpuntenmaker, noch geeft hij assists", aldus Degryse in LDH. "Hij kan de ploeg wel beter maken, maar hij kan op zichzelf de match niet doen kantelen. Hij had volgens mij nooit de bestbetaalde speler van Anderlecht mogen worden."

Die positie zou volgens Degryse moeten weggelegd zijn voor de ster van het team. "Ik zie vier of vijf spelers bij Anderlecht die een beter salaris dan Trebel verdienen bij Anderlecht. Het is typerend voor Marc Coucke. Hij overdrijft. Zoals acht miljoen betalen voor Sanneh. Voor een verdediger... Wat een gekheid!"

"Ik begrijp dat je dat geeft voor een aanvaller, maar niet voor een verdediger. Mogi Bayat heeft meer ervaring dan Coucke en hij heeft daarvan geprofiteerd bij de onderhandelingen over het contract van Trebel. Coucke had bij Oostende al de naam dat hij te veel betaalde en hij gaat ermee door."

Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.