Custovic danig onder de indruk: "Hij gaat nog kansen krijgen in play-off 2"

05 april 2019 17:45

Ondanks dat het voor Waasland-Beveren nog wachten is op de eerste zege, is Adnan Custovic zeker niet helemaal ontevreden. De trainer waardeert de inzet van zijn spelers en is vooral verheugd over de invalbeurt van Jubitana in de meest recente wedstrijd.

De 19-jarige Jubitana kreeg een klein halfuurtje als vervanger van Karlo Lulic en wist in deze periode zijn trainer te charmeren. "Denzel Jubitana heeft me verbaasd met zijn wedstrijd. Hij heeft getoond dat hij iemand is waar hij op kan rekenen. Op training was hij ook al goed. Hij gaat zeker nog kansen krijgen in play-off 2", verklapt Custovic al.

Het is al te vaak net niet voor Waasland-Beveren. Misschien ook een kwestie van kwaliteit, maar Custovic is alvast zeer te spreken over de gretigheid binnen de spelersgroep. "Ik kan mijn spelers niets kwalijk nemen. Ze doen alles wat ze kunnen. Ik werk graag met spelers die alles geven. Ik sta volledig achter hen, tot het einde."

Fouten herhalen zich

Blijft natuurlijk wel een feit dat de ploeg het vaak moeilijk heeft om een resultaat over de streep te trekken. "Er gebeuren iedere keer weer bepaalde dingen. Tegen Kortrijk slikken we twee goals op twee minuten. Op het veld van Standard kregen we er drie binnen in zes minuten. Dat herhaalt zich steeds weer. Het is geen toeval. Daar is een reden voor."

KV Kortrijk \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.