Benjamin Delacourt heeft respect voor de vrijwilligers van Moeskroen: "Na de match zeker een pintje met ze pakken"

05 april 2019 07:56

Benjamin Delacourt speelt momenteel bij Cercle Brugge, maar heeft natuurlijk een verleden bij Moeskroen. En dus wordt het vrijdag uitkijken naar de wedstrijd in Henegouwen.

Delacourt werd opgeleid bij Moeskroen en speelde er van 2005 tot 2007 en van 2011 tot 2015. "Moeskroen? Dat doet me toch nog wel wat. Het was een belangrijke etappe in mijn carrière en ik ga altijd met een lach op mijn gezicht naar daar."

"Met al de nieuwe investeerders en dergelijke is er natuurlijk veel veranderd en zoveel volk ken ik dus niet meer daar, maar er zijn er toch nog wel een aantal", aldus Delacourt in aanloop naar de wedstrijd op Le Canonnier. 

Er is natuurlijk veel veranderd bij Moeskroen ...

Met daarbij ook lof voor de vrijwilligers van de club: "Ze zijn heel belangrijk en ze zijn er altijd. Met hen heb ik altijd contact gehouden en ik zal zeker én met plezier een biertje met hen nemen na de wedstrijd. Ik blijf zeker even hangen."

"Maar tijdens de match zijn we verplicht om er het maximale uit te halen natuurlijk. We zitten al lang te wachten op een overwinning en dus willen we in Moeskroen erg graag nog eens de drie punten pakken. We willen positief blijven."

Malik Hadrich

Cercle Brugge \\ Moeskroen
 
 
Reacties.