Da's flirten: "Ik vind Hazard een fantastische speler"

05 april 2019 14:53

Als het moet, gaat Zinedine Zidane Eden Hazard zelf gaan ophalen in Londen. De Rode Duivel wil graag voor het Franse icoon werken en de liefde is wederzijds. Elke week krijgt Zidane er vragen over en ook nu was de liefdesverklaring weer bijzonder mooi.

Als het nu niet gebeurt, weten we het ook niet meer. Zidane zet met zijn uitspraken immers weer druk op Chelsea om hem te laten gaan, want Eden gaat dit niet willen mislopen. "Hij is een fantastische speler", liet Zidane zich ontvallen.

"Hazard heb ik altijd al geapprecieerd, dat weet iedereen. Ik volg hem al van toen hij nog in Frankrijk speelde en ken hem persoonlijk. Het is niets nieuws als ik nogmaals herhaal wat voor een fantastische speler hij is." 

Naar verluidt zal Zidane zo'n 500 miljoen ter beschikking krijgen om een nieuw team te bouwen. Dan kan er wel een slordige 100 vanaf voor de kapitein van de Rode Duivels? “Dat zal eind dit seizoen of begin volgend seizoen blijken. Nu kan ik daar niets over zeggen. Wie er moet vertrekken? Ik heb nog niets beslist, er rest ons nog anderhalve maand competitie."

Johan Walckiers

Premier League \\ La Liga \\ Chelsea \\ Real Madrid
 
 
Reacties.