Boskamp ziet in Musonda een buitenkansje voor Belgische topclubs


Foto: © photonews 06 april 2019 16:05

Johan Boskamp heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij in Charly Musonda een potentiële wereldtopper ziet. De middenvelder kampt nu met een langdurige blessure en Boskamp denkt te weten welke carrièrestap Musonda weldra moet maken.

"Ik ben er nog altijd van overtuigd dat Charly voor iedere Belgische club een versterking zou zijn, dus ook voor de toppers", aldus Johan Boskamp in Het Belang van Limburg. Jong, Belgisch en als een club als Vitesse hem kan strikken moet dat voor een Belgische club ook wel haalbaar zijn.

In de Eredivisie heeft hij zijn stempel niet kunnen drukken door een zware knieblessure en intussen zit Musonda weer bij Chelsea. Daar staat hem volgend jaar waarschijnlijk een nieuwe uitleenbeurt te wachten - al weet je natuurlijk nooit met het transferverbod voor de Blues.

"Ik geloof nog altijd dat hij kan slagen. Hij moet nu wel twee stapjes terugzetten en echt gaan spelen. Daarna kan hij weer vooruitkijken. Neem nu Siebe Schrijvers. Dat was een stuk meubilair bij Genk geworden. Bij Waasland-Beveren liet hij het meteen zien en ook nu bij Club Brugge is hij een bepalende speler", aldus de Nederlandse analist.

Tijdens de zomer lonkt er dus een buitenkansje voor de Belgische toppers.

Premier League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Vitesse \\ Chelsea
 
 
 
Reacties.