Stevige Italiaanse interesse in Lukaku, maar United plakt peperduur prijskaartje op zijn hoofd

06 april 2019 14:28

Romelu Lukaku kent een seizoen van pieken en dalen bij Manchester United. In de Champions League schitterde hij nog tegen PSG, maar tegenwoordig verwarmt hij terug al meer de bank dan hem lief is.

De Belgische topschutter aller tijden moet Marcus Rashford voor zich dulden in de pikorde sedert Ole Gunnar Solskjaer het roer overnam bij 'The Red Devils'. Niet naar de zin van de ambitieuze Lukaku natuurlijk. 

Volgens Het Laatste Nieuws wil Inter de Rode Duivel graag uit de netelige situatie helpen. De Italianen zien in Lukaku de vervanger van Mauro Icardi, die op ramkoers ligt met zijn club. De Chinese eigenaars van Inter zouden alleszins de geldbeugel willen opentrekken om Antonio Conte - volgend seizoen waarschijnlijk coach van de Italianen - de wapens te voorzien om Juventus van zijn troon te stoten in de komende jaren. 

Dure vogel

Alhoewel Lukaku niet de eerste keuze is van Solksjaer wil United volgens The Sun toch zijn geïnvesteerde bedrag in de spits recuperen. De Nerazurri zouden dus een slordige 87 miljoen euro op tafel moeten leggen. 

Champions League \\ Manchester United
 
 
 
Reacties.