Moise Kean behoedt Juventus voor puntverlies tegen AC Milan

06 april 2019 20:45

Juventus heeft in de aanloop naar het eerste CL-treffen met Ajax geen fout gemaakt in eigen huis tegen AC Milan. De Oude Dame boog na rust een 0-1 achterstand nog om in een 2-1 zege.

Juventus wordt opnieuw kampioen in Italië, zoveel is zeker. De vraag is enkel wanneer dat zal gebeuren. Dankzij een 2-1 zege tegen AC Milan komt het binnenhalen van het kampioenschap nu wel heel dichtbij. Aan de rust keek de thuisploeg nochtans tegen een achterstand aan: het was de Poolse aanvaller Piatek die de Milanezen een 0-1 voorsprong bezorgde.

Na de pauze zou Juventus nog op en over Milan gaan. Dybala maakte op het uur de gelijkmaker vanop de stip en de ingevallen Moise Kean kroonde zich tot matchwinnaar zes minuten voor tijd op aangeven van Pjanic. Juve telt nu maar liefst 21 punten meer dan eerste achtervolger Napoli met nog zeven matchen te gaan. Mertens en co komen morgen in actie, thuis tegen Genoa.