Standard heeft akkoord over 4-jarig contract met smaakmaker van Moeskroen

06 april 2019 08:36

Standard ziet Razvan Maran in juli naar Amsterdam trekken en heeft door de hoge transfersom een flinke oorlogskas om zelf de transfermarkt op te gaan. Ondertussen zou er al een akkoord zijn met een smaakmaker van Moeskroen, de revelatie van 2019 tijdens de reguliere competitie.

In de Waalse pers berichtte Sudpresse over het akkoord tussen een van de steunpilaren van Moeskroen en het bestuur van de Luikse club. Selim Amallah zou in het seizoen 2019-2020 de overstap maken naar Standard en een vierjarig contract bij de Rouches ondertekenen.

Mogi Bayat was volgens de Waalse krant de tussenpersoon tijdens de deal. In ieder geval moet er nu nog een akkoord tussen Standard en les Hurlus komen. Moeskroen kan flink doorvragen voor de middenvelder die nog tot medio 2021 onder contract ligt.

Dit seizoen was de 22-jarige aanvallende middenvelder goed voor drie goals en drie beslissende passes in negentien matchen. Daarnaast weet Moeskroen natuurlijk dat Standard net 12 miljoen euro geïncasseerd heeft voor de verkoop van Razvan Marin aan Ajax.

Malik Hadrich

Jupiler Pro League \\ Standard \\ Moeskroen
 
 
Reacties.