Komt Union mee aan de leiding in groep B?


Foto: © photonews 06 april 2019 13:01

Zaterdagavond nemen Union en Waasland-Beveren het tegen elkaar op in groep B van play-off 2. Als Union de drie punten thuis kan houden komt het mee aan de leiding met KV Kortrijk.

Union heeft haar start in play-off 2 zeker niet gemist. Vorige speeldag won Union met 0-2 op het veld van Moeskroen en op de eerste speeldag ging Cercle Brugge voor de bijl. Toen werd het 3-1 voor Union. Als ze vanavond winnen van Waasland-Beveren komen ze mee aan de leiding met KV Kortrijk.

Waasland-Beveren is met 1 op 6 begonnen in play-off 2. Vorige speeldag kwamen ze knap terug van 0-2 naar 2-2 tegen KV Kortrijk, maar een doelpunt in de slotfase van Koita zorgde ervoor dat de Waaslanders met lege handen achter bleven. 

Afwezigen

Bij Union ontbreekt Percy Tau nog altijd met een lichte verstuiking. Voor de rest is iedereen inzetbaar bij de thuisploeg. 

Adnan Custovic kan geen beroep doen op Ampomah. De flankaanvaller is geschorst. Tuur Dierckx komt dit seizoen niet meer in actie voor de Waaslanders. De spits heeft last van een littekenweefsel aan de knie en wordt op 18 april geopereerd.

Wie wint de wedstrijd?

Union SG \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.