Kemphanen en Kanaries kampen om de eerste plaats in groep A

06 april 2019 11:00

Zaterdagavond staat in een onderling duel tussen Westerlo en Sint-Truiden de leidersplaats van groep A in play-off 2 op het spel. Met een thuiszege neemt Westerlo over van de Kanaries. De Limburgers moeten gelijkspelen of beter doen.

Sint-Truiden is erin geslaagd om de rug te rechten na de flinke domper die ze te verwerken kregen op de slotspeeldag van de reguliere competitie. Ze vochten in play-off 2 zelfs tweemaal terug na een achterstand en zijn alleen groepsleider met 6 op 6.

Marc Brys wou na de zege tegen Beerschot Wilrijk pas over een favorietenrol spreken als zijn ploeg het eerste drieluik goed doorkwam. Ook Westerlo dus.

0 op 30 of 30 op 30, "zolang mijn spelers maar genieten van play-off 2", was het devies van Westerlo-trainer Bob Peeters. En dat was zeker het geval op verplaatsing in Eupen. Mits wat meer efficiëntie tegen Beerschot Wilrijk had Westel nu ook het maximum der punten gehaald.

Afwezigen

De trainer van de thuisploeg kan geen beroep doen op Fabien Anthunes. De huurling van STVV is niet speelgerechtigd voor een onderling duel. Brys moet het nog steeds zonder Boli, Steppe en Garcia stellen. Acolatse (ex-Westerlo) viel geblesseerd uit tegen de Mannekes en is niet fit.

Westerlo: Van Hout, Verbist, Van Langendonck - Biset, Dewaele, Corstjens, Van den Bogaert, Soumah, Janssens - Van Eenoo, De Schryver, Buyl, Rommens, Ghandri - Petrov, Naessens, Abrahams, Brüls

Gokje wagen? Registreer je op betFIRST en geniet van een mooie welkomstbonus.

Hannes Van Gael

STVV \\ Westerlo
 
 
Reacties.