Youri Tielemans kan het erg goed vinden met Vardy en de fans van Leicester


Foto: © photonews 06 april 2019 16:40

Het gaat Youri Tielemans voor de wind bij Leicester City, zeker in vergelijking met zijn periode bij AS Monaco, waar hij tegen de degradatie moest voetballen. Ondertussen scoort hij al, maar laat hij vooral scoren. Onder meer de connectie met Jamie Vardy is erg opmerkelijk.

"Hij is een heel coole gast, makkelijk in de omgang. Op het veld verandert hij in een doelpuntenmachine. Elke gaatje dat hij ziet daar loopt hij in en dat maakt het voor mij echt simpel. Ik moet de bal daar zien te droppen en dan scoort hij of geeft hij de assist", zei Tielemans in een interview met Play Sports.

In de Premier League gaf de Rode Duivels al twee assists aan de Engelse goalgetter en een keer waren de rollen omgedraaid. Doordat hij zo snel ingeburgerd is geraakt en zijn beslissende rol wordt Tielemans op handen gedragen door de fans.

Zijn toekomst?

"Het is positief en het geeft ook een vertrouwensboost. Het feit dat zij hard roepen wil zeggen dat ik goed bezig ben en dat ze houden van mijn manier van spelen. Deze zomer zullen we wel zien", zei hij, doelend op een eventuele overgang van Monaco naar de Engelse club.

"Ik ben nog steeds een speler van Monaco en als ik voor deze zomer geen club vind dan keer ik gewoon terug. Maar eerst nog een mooie maand beleven met Leicester, daarna zien we wel", besloot Tielemans.

Premier League \\ Monaco \\ Leicester City
 
 
 
Reacties.