🎥 Mertens lijkt Turijns titelfeestje uit te stellen met knappe goal

07 april 2019 22:00

Juventus kan zondagavond al zeker zijn van de titel. de 'Oude dame' moet daarvoor wel hopen dat Napoli verliest tegen Genoa. Dries Mertens lijkt niet van plan om Juventus vanavond al een feestje te gunnen.

Mertens opende zondagavond na 34 minuten de score met een knap afstandsschot. Genoa stond toen al met tien na een rode kaart voor Stefano Sturaro. Op slag van rust bracht Darko Lazovic de bezoekers wel langszij.

Voor Cristiano Ronaldo en co blijft het dus nagelbijten. Juventus telt 21 punten meer dan Napoli, maar heeft acht wedstrijden meer gewonnen. Als Napoli zondagavond verliest, kan het met nog zeven speeldagen op de teller dus niet meer op de eerste plaats belanden.

Voor Mertens is het doelpunt 104 voor Napoli. Hij komt daarmee naast Edison Cavani als op drie na topschutter aller tijden.

Attila Sallustro scoorde er in ver vervlogen tijden 108 voor Napoli, Diego Maradona werkte de bal 115 keer tegen de netten. Marek Hamsik is met 121 goals topschutter aller tijden voor de de club uit Napels.

Serie A \\ Genoa \\ Napoli
 
 
 
Reacties.