Voorzitter van Barcelona heeft grootse plannen met Messi

07 april 2019 09:58

Lionel Messi voetbalt al zijn hele profleven bij FC Barcelona. Hij brak er het ene record na het andere en als het aan de voorzitter van de Catalaanse club ligt dan gaat 'de Vlo' nog wel even door bij zijn club.

"Eerstdaags gaan we met Lionel Messi aan tafel zitten om een contractverlenging te bespreken", dat zei Josep Bartomeu, de voorzitter van FC Barcelona, in een interview met ESPN.

We bereiden ons voor op zijn pensioen

"Hij wordt soms zelfs door fans van de tegenpartij toegezongen. Hij is gewoon de beste ter wereld en maakte in elke wedstrijd voor ons een gigantisch verschil", was Bartomeu lovend over de Argentijn.

Maar Messi is ondertussen al 31 en zijn contract bij Barcelona loopt nog tot 2021. "We willen zijn contract met een paar jaar verlengen. Hoe langer we van hem kunnen genieten hoe beter. Maar ooit zal hij stoppen en daar bereiden we ons op voor. De Jong, Dembélé en anderen zullen het moeten doen als Messi geen voetballer meer is."

Bartomeu is er zeker van dat zijn Argentijnse superster nergens anders meer zal spelen. "Daarvoor maak ik graag de vergelijking met Pelé. Die speelde altijd voor Santos. Messi moet altijd bij Barcelona blijven. Als voetballer, maar ook daarna moet hij een rol krijgen binnen de club", besloot Bartomeu.

Hannes Van Gael

La Liga \\ Barcelona
 
 
Reacties.