'Thomas Meunier in beeld bij absolute topclub uit de Premier League'

07 april 2019 10:38

Thomas Meunier heeft bij PSG in Frankrijk alles al gewonnen wat er te winnen valt en dat zonder enige tegenstand. In Europa lukt het dan weer absoluut niet voor PSG. Misschien kan de rechtsback elders wel de Champions League winnen. Een grote club is alvast geïnteresseerd in hem.

Thomas Meunier wordt van dichtbij gevolgd door Manchester United en de Engelse club zou komende zomer een bod willen uitbrengen op de verdediger van PSG. Dat meldt het Britse The Sun. Ze scouten hem al het hele seizoen volgens hetzelfde Britse medium.

Manchester United is defensief zeker niet de beste ploeg uit de Premier League. In de linkerkolom van de rangschikking slikte alleen Watford meer tegengoals dan de Mancunians (43 in 32 matchen).

Rechtsback Ashley Young (33) gaat geen eeuwigheid meer mee en het contract van Valencia werd niet verlengd. Dalot kon ook nog geen onuitwisbare indruk maken en hetzelfde geldt voor Darmian.

Meunier kan bij Paris Saint-Germain overigens mooie statistieken voorleggen. In 28 duels scoorde de Rode Duivel vijf goals en gaf hij zeven beslissende passes. Hij werd in 2016 weggeplukt bij Club Brugge en ligt nog tot volgend jaar onder contract bij PSG.

Hannes Van Gael

Ligue 1 \\ PSG
 
 
Reacties.