📷 Absolute rollercoaster van emoties, enorme ontlading bij Flames: "Van de hel naar de hemel, terug naar de hel en dan toch nog ..."

09 april 2019 17:43

Hoe ontlading eruit ziet? Dat moet u maar eens vragen aan de Belgian Red Flames U19, die voor een ware rollercoaster aan emoties zorgden.

Zelf maakten ze in minuut 91 de verlossende 2-2, om even later te vernemen dat Finland op voorsprong was gekomen tegen Zwitserland.

De eigen wedstrijd was ondertussen gedaan en diverse speelsters gingen al naar de grond van ontreddering: "Op dat moment gingen we van de hel naar de hemel en terug naar de hel", aldus kapitein Ella Vierendeels.

"En toen kregen we alsnog te horen dat Zwitserland gelijk had gemaakt tegen Finland, waarop we in extase uitbarsten. Al was de match blijkbaar nog niet gedaan en moesten we dan nog even wachten. De ontlading was enorm, absolute waanzin."

Ook coach Xavier Donnay was in de wolken: "We hebben het spannend gemaakt, maar nadat bleek dat we toch naar het EK mochten, was de opluchting enorm. Dit is een mooie recompensatie voor het harde werk van alle weken en maanden."

Aernout Van Lindt

België
 
 
Reacties.