Vertrouwenspersoon denkt dat Mbokani straks zijn laatste contract tekent, maar bij wie? "Hij is een loyaal persoon"

09 april 2019 10:05

Dieumerci Mbokani staat in de belangstelling van Anderlecht. De spits is straks einde contract bij Antwerp, maar de club met stamnummer 1 wil de Congolees niet zomaar laten gaan.

Jean-François Lenvain, de persoonlijke begeleider van Dieumerci Mbokani, denkt dat Antwerp de sptis nog wat langer in het Bosuilstadion kan houden. De Congolese spits is erg loyaal tegenover mensen die hun goed hart hebben getoond in het verleden. Maar dat kan in het voordeel van Anderlecht én Antwerp spelen. 

"Anderlecht was zijn eerste club in België. Die stap heeft zijn verdere carrière bepaald. Nadien kocht Anderlecht hem nog eens terug, na een moeilijk jaar bij Monaco en Wolfsburg. Hij zal de mensen die hem te hulp schoten op de moeilijke momenten nooit vergeten", aldus Lenvain in Het Nieuwsblad.

Het worden belangrijke onderhandelingen, want wellicht tekent hij het laatste contract van z'n carrière.

Maar ook Antwerp heeft veel betekend voor Dieu. "Mbokani is Antwerp en Luciano D'Onofrio dankbaar voor de kans die hij kreeg. Op het moment dat niemand hem nog wilde, heeft Luciano hem uit de nood geholpen, louter op basis van zijn intrinsieke kwaliteiten."

"Dieu is een loyale persoon, die bij niemand een mes in de rug zal steken. Het worden belangrijke onderhandelingen, want wellicht tekent hij het laatste contract van zijn carrière", besloot Levain.

Hannes Van Gael

Anderlecht \\ Antwerp
 
 
Reacties.