Voorzitter van Moeskroen maakte zich nooit zorgen om licentie en deelt prikje uit aan KV Mechelen


Foto: © photonews 10 april 2019 21:53

De licentiecommissie had woensdag goed nieuws voor elke profclub. Iedereen kreeg zijn licentie om volgend seizoen opnieuw op het hoogste niveau te voetballen.

Moeskroen leek het zorgenkindje te gaan worden, maar ook voor de club uit Henegouwen had de Licentiecommissie goed nieuws. "Ik ben helemaal niet verrast", aldus Moeskroen-voorzitter Patrick Declerck.

Gerust slapen

"Als andere mensen verrast zijn, dan vermoed ik dat ze meer weten dan ik. Tot nu heeft noch een andere club, noch een onderzoeksrechter Moeskroen kunnen "pakken" op een fout. Ik ben nooit ongerust geweest over onze licentie. Als je niets verkeerd doet, dan slaap je gerust. Ik slaap gerust. Het bewijs is dat we een licentie krijgen", zei Declerck bij Sporza.

"Als je geen schulden hebt en de continuïteit van de club is verzekerd, dan is er geen reden om ons geen licentie te geven. Als je wil weten waarom onze rekeningen geblokkeerd zijn of er voorlopige bestuurders zijn, dan moet je dat aan KV Mechelen vragen", deelde hij nog een prikje uit aan Malinwa.

Moeskroen
 
 
 
Reacties.