Bart Verhaeghe steekt hand uit naar Anderlecht en Antwerp in stadiondossier


Foto: © photonews 12 april 2019 12:41

Verschillende eersteklasseclubs hebben (ver)bouwplannen. Club Brugge is daar één van. Voorzitter Bart Verhaeghe komt nu met een update over het stadiondossier.

Club wil een nieuw stadion met veertigduizend zitjes neerplanten aan de Blankenbergse Steenberg, maar door een klacht van Antwerp-voorzitter Paul Gheysen belandde dat dossier bij de Raad van State, dat één van de volgende dagen een beslissing zal nemen.  

In ‘Kantine’ dat vrijdagavond wordt uitgezonden op Play Sports praat Verhaeghe over het stadion: “We hopen nog steeds op groen licht van de Raad van State voor het stadion aan de Blankenbergse Steenweg, maar hebben een alternatieve locatie achter de hand. We willen zo snel mogelijk naar een nieuw stadion.”

Daarnaast reikt de ondernemer ook de hand naar andere clubs. “Waarom zouden we geen taskforce oprichten? Wij willen bouwen en ik weet dat andere voorzitters dat ook willen doen. Het zou een goed idee zijn om met één stem te spreken tegenover de overheid. Iedereen in het Belgisch voetbal is daar bij gebaat, zowel Club Brugge, Antwerp, als Anderlecht. De supporters verdienen beter dan wat we nu hebben.”

Anderlecht \\ Antwerp \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.