Met deze peperdure vierwielers verplaatsen de sterren uit de Ligue 1 zich

12 april 2019 17:06

Topvoetballers en dure wagens: het is een populaire combinatie. Nu is er onderzoek gedaan naar de voertuigen van de grootverdieners uit de Ligue 1.

Carpardoo, een online winkel voor auto-onderdelen, bekeek de wagens van de twintig grootverdieners uit de Ligue 1. Daarbij ook één Belg.

Thomas Meunier verdient iets meer dan drie miljoen euro, maar houdt het nog een beetje deftig qua wagen: de rechtsachter rijdt rond met een mercedes GLE van 67.000 euro. Net als ploegmaat Adrien Rabiot trouwens.

Hatem Ben Arfa van Rennes verdient ongeveer het dubbele van de Rode Duivel, maar heeft de goedkoopste wagen van de grootverdieners. Hij verplaatst zich met een  Mercedes Classe C Coupé van iets meer dan 41.000 euro.

Stevan Jovetic en Dimitri Payet rijden met een Lamborghini Aventador van bijna vierhonderdduizend euro. Neymar en Edison Cavani – de grootverdieners in de Ligue 1- met een Ferrari 458 van net geen 250.000 euro.

Maar dan is er nog iets vreemds aan de lijst. Met Kylian Mbappé namelijk. In de lijst staat enkel ‘Ferrari’ zonder type of kostprijs. Maar volgens de geruchten zou zijn Ferrari bijna vijfhonderdduizend euro kosten.

Er is een logische verklaring waarom niemand weet met welk type wagen de Franse spits rondloopt: De 20-jarig Mbappé heeft namelijk nog geen rijbewijs.

Simon Wauters

Ligue 1 \\ PSG
 
 
Reacties.