Thorgan Hazard: leiden alle wegen naar Roma?

12 april 2019 21:45

AS Roma wil volgend seizoen een resoluut nieuwe koers varen. Een van de inkomende transfers zou weleens een gegeerde Rode Duivel kunnen zijn.

Thorgan Hazard werd al meermaals genoemd bij Dortmund en in de Premier League. Toch zou zijn nieuwe club zo maar AS Roma kunnen zijn.

Luis Campos, momenteel nog aan het roer bij de Franse eersteklasser Lille, is de grootste kanshebber om Eusebio Di Francesco op te volgen als coach van de Italiaanse hoofdstedelingen. Hoewel dit nog niet zeker is, draait de geruchtenmolen in het schiereiland al op volle toeren.Eerst en vooral zou de club naar een nieuwe doelman speuren. De topkandidaten voor de plek tussen de palen zijn de Italiaan Crago van Cagliari en de Duitser Trapp, eigendom van PSG en momenteel op uitleenbasis uitkomend voor Eintracht Frankfurt.

Daarnaast zoekt Roma ook versterking op het middenveld. Thorgan Hazard wordt door verschillende Italiaanse media geciteerd als voornaamste kandidaat. Naast hem zou de club uit Rome ook interesse hebben in Fernando, de Braziliaan van Spartak Moskou.

 

Serie A \\ Udinese \\ AS Roma
 
 
 
Reacties.