Beerschot Wilrijk neemt zes (!) beloften op in wedstrijdselectie: "Dankzij Losada"


Foto: © photonews 13 april 2019 14:51

Beerschot Wilrijk zet vol in op volgend seizoen. De Ratten hebben al aangegeven dat ze meer jeugd willen laten doorstromen. Wel, vanavond tegen Eupen zitten er zes beloften van Hernan Losada in de wedstrijdselectie.

Eén daarvan is de 19-jarige Brian De Keersmaecker. En hij looft zijn beloftentrainer voor het werk dat hij dit seizoen verrichtte. Voor Losada was het immers zijn eerste jaar als trainer. 

"Ik heb dit seizoen enkele belangrijke stappen vooruit gezet. Op heel wat vlakken. In dat opzicht is de aanwezigheid van een trainer als Hernan Losada voor mij een zegen. Wat ik concreet heb bijgeleerd? Hernan heeft me een resem tips gegeven qua looplijnen en positiespel", klinkt het op de webstek van Beerschot.

"Het feit dat hij net als ik een aanvallend ingestelde middenvelder was, bleek ook een pluspunt. En van iemand als Losada neem je die zaken sowieso zonder problemen aan. Bovendien weet hij zijn ervaring prima over te brengen. Vooral dank zij hem heb ik me in mijn eerste seizoen terug op het Kiel al meteen tot in de kern van het eerste elftal kunnen opwerken. Dat had ik nooit durven dromen."

Eupen \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.