Ex-speler praat Anderlecht-fans moed in: "Vanaf de bodem gaat het alleen maar omhoog"


Foto: © photonews 13 april 2019 16:43

De actie van de supporters van Anderlecht gisteren kan op weinig begrip rekenen. De frustraties zijn begrijpbaar, de uiting ervan niet. Lorenzo Staelens ziet ook dat het nieuwe bestuur nog tijd moet krijgen.

Staelens pleit voor meer tijd. "Het heeft in mijn ogen ook geen zin om het bestuur verantwoordelijk te stellen voor alle malaise, want Coucke heeft de club ook nog maar een jaar in handen", zegt hij in HLN.

"Akkoord, er zijn fouten gemaakt, maar de fans moeten ook bereid zijn om Michael Verschueren en co wat tijd te geven om orde op zaken te stellen. Het bestuur weet ook wel dat het beter moet. De reactie van de supporters valt absoluut niet goed te praten.”

Geen Europees voetbal hoeft ook geen ramp te betekenen volgens hem. "Vanaf de bodem gaat het alleen maar omhoog. Met Club Brugge heb ik ook eens geen Europees voetbal gehaald, maar het jaar nadien speelden we toch weer kampioen en was de trein opnieuw vertrokken. Dus het kan snel keren. Maar dat het voor Anderlecht vijf voor twaalf is en dat er een reactie moet komen, lijkt me wel duidelijk."

Anderlecht \\ Standard
 
 
 
Reacties.