Kan STVV aanknopen met zege en leidersplek in play-off 2A verstevigen?


Foto: © photonews 13 april 2019 11:00

Met na de 4e speeldag nog 18 punten te verdienen is het duel tussen STVV en KV Oostende zeker nog niet cruciaal, maar wel al uitermate belangrijk met het oog op groepswinst in play-off 2A.

Het duel tussen STVV en Oostende is er een voor de leidersplek in groep A van play-off 2. De Kanaries begonnen uitstekend met een 6 op 6 tegen Charleroi en Beerschot Wilrijk, maar lieten vorige week punten liggen op het veld van Westerlo. Oostende herstelde zich dan weer van het thuisverlies tegen Eupen door twee zeges op rij tegen Charleroi (uit) en Beerschot Wilrijk (thuis). 

Boli en Garcia terug

Oostende volgt op een puntje van de Limburgers, één van beide ploegen kan dus een gouden zaak doen met het oog op groepswinst. Marc Brys moet het zaterdagavond wel zonder de geblesseerden De Petter en Acolatse stellen. Al ziet hij met Garcia Teno en Boli tegelijk ook twee sterkhouders terugkeren. 

Bij de Kustboys moeten Canesin en Nkaka geblesseerd toekijken, De Sutter en Sakala zijn dan weer twijfelachtig voor het treffen op Stayen. 

In de reguliere competitie trok STVV aan het langste eind in het eigen stadion. Toen zorgde Botaka vanop 11 meter voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Een extra motivatie dus voor de troepen van Hugo Broos. 

Sint-Truiden \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.