Kan Beerschot Wilrijk de rode lantaarn doorgeven aan Eupen?

13 april 2019 11:00

Beerschot Wilrijk ontvangt Eupen op de vierde speeldag van play-off 2. Na twee nederlagen en een puntje tegen Westerlo staan De Mannekes alleen laatst in hun groep. De Panda's pakten hun enige driepunter van deze play-offs op verplaatsing. Volg het bij ons LIVE vanaf 18u.

Trainer Stijn Vreven wil zich meten met de ploegen uit 1A en dat kan volgens hem niet als zijn spelers play-off 2 als een minderwaardige competitie beschouwen. Na de nederlaag tegen KV Oostende zette hij zijn groep op scherp door publiekelijk de mentaliteit van Prychynenko in vraag te stellen.

De centrale verdediger krijgt straks mogelijk een herkansing want zijn vaste maatje achterin, Van den Bergh, is geblesseerd. Ook Dom, Maes, Noubissi en Grisez zitten niet in de selectie. Dat wordt puzzelen voor Vreven, want ook achter Tissoudali en Brogno staat een vraagteken.

De bezoekers moeten het zonder Msakni, hun Tunesische international doen. Die verkeerde tijdens play-off 2 in uitstekende doen.

Selectie Beerschot Wilrijk:

Vanhamel, Lejoly, Nolle - Bourdin, Mboko, Prychynenko, De Jonghe, De Mets, Messoudi - Van Hyfte, Montiel, Bugridze, Abaz, Tissoudali (?) - Vanzeir, Placca, Brogno (?), De Keersmaecker, Hoffer, Okotie

Selectie Eupen:

Gokje wagen? Registreer je op betFIRST en verdubbel je eerste storting tot wel 200 EURO.

Eupen \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.