Francky Dury legt gevoel van play-off 2 uit én komt met kwinkslag richting #STAAND: "Gelukkig 90 minuten voetbal gezien"


Foto: © photonews 14 april 2019 18:47

Zulte Waregem heeft zijn start in play-off 2 helemaal gemist. Drie gelijke spelen en een nederlaag hebben 3 op 12 opgeleverd in de stand. "Play-off 2 is niet gemakkelijk, zeker niet als je geen goede start hebt."

Francky Dury ziet het ook met lede ogen aan: “We hebben ons team in veiliger oorden kunnen brengen in het begin van 2019. Vorig jaar droomden we in play-off 2, maar Genk veegde ons in de finale van de mat.”

“Nu hebben we het wat moeilijker. Ik kan alleen maar beamen wat mijn collega Bernd Storck allemaal zegt (lees het HIER nog eens na). Maar: we moeten professionalisme tonen ten opzichte van onszelf en onze supporters.”

Professionalisme

“Maar ik kan niets negatiefs zeggen daarover. Ik kan ook geen negativiteit vaststellen binnen de groep, op training gaat het ook nog goed, iedereen werkt nog en de jeugd doet het goed – mijn youngsters hebben mooie dingen laten zien.”

En Dury zag nog een andere positieve zaak: “De supporters hebben 90 minuten voetbal gezien en geen 25”, besloot hij met een kwinkslag richting het treffen van vrijdagavond op Sclessin.

Zulte Waregem
 
 
 
Reacties.