Malinovskyi na de grote opluchting voorop in de strijd: "Normaal gezien is dat het spel van Brugge, maar wij trokken deze keer aan het langste eind"


Foto: © photonews 15 april 2019 08:59

Wat een week voor Ruslan Malinovskyi. Heel de week leefde hij in onzekerheid, maar vrijdag kreeg hij dan toch het nieuws dat hij geen enkele match zou moeten missen. Zondag ging hij voorop in de strijd tegen Club Brugge. Met succes!

Malinovskyi was naar eigen zeggen wel nooit ongerust. "Nee, want ik wist dat ik niks gedaan had. Ik ging er gewoon van uit dat het goed zou komen, want ik stond in mijn recht. Ik heb de hele week met die gedachte rondgelopen", aldus de middenvelder. "Maar het was wel een opluchting vrijdag ja."

Want in het 'plan Clement' was er een belangrijke rol voor hem weggelegd. De Oekraïner moest de mouwen opstropen, want er werden heel wat lange ballen naar hem gepompt. Nog nooit moest hij zoveel koppen. Hij ging de strijd wel met verve aan.

"De trainer heeft ook de nadruk gelegd op die duels. We moesten de individuele duels vol aangaan en winnen. Normaal gezien is dat het spel van Brugge, maar deze keer trokken wij aan het langste eind."

Club Brugge \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.