Waasland-Beveren mist woelwater tegen Moeskroen: "Als ik zo speel, zullen ze beter spelen zonder mij"


Foto: © photonews 17 april 2019 15:52

Tegenstanders van Waasland-Beveren duiden hem geregeld aan als grote troef van de ploeg. Een impact oefent hij nagenoeg elke match uit, al is die niet altijd positief. Zo pakte Aleksandar Boljevic in Brugge op korte tijd tweemaal geel waardoor hij geschorst is tegen Moeskroen.

Dat was een wedstrijd waarin Waasland-Beveren uitstekend opende, maar na tien minuten stilviel. "Het was zoals gewoonlijk: de tegenstander krijgt één kans en het is raak. Het was niet eens een kans. Na zo'n doelpunt is het moeilijker. Dat is nu eenmaal zo."

Boljevic drukte op zijn zachtst gezegd wel zijn stempel. Zowel in positieve als in negatieve zin. "Ik heb gescoord, ik heb een strafschop gemist en ik heb twee gele kaarten gepakt. Het was nogal een avond", herinnert de Montenegrijn zich. 

Stoppen met aanmodderen

Waasland-Beveren moet nu nog het beste zien te maken van wat al verloren play-offs lijken. "Er wachten nog zes wedstrijden, vijf voor mij, waarin we zoveel mogelijk punten moeten pakken. Het is al heel raar geweest. We moeten stoppen met aan te modderen en tonen dat we een team zijn."

Dat kan door de punten thuis te houden zondagavond. Zonder Boljevic weliswaar. "De volgende match zal dat zonder mij moeten gebeuren. Als ik speel zoals nu, zullen ze beter spelen zonder mij, denk ik." 

Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.