In Brugge zijn ze het stilaan beu en willen ze dat Genk die titelambities eens duidelijk uitspreekt


Foto: © photonews 17 april 2019 13:58

In Brugge beginnen ze de uitspraken vanuit Genk eigenlijk wat beu te worden. Ondanks dat ze vier punten achterstaan wordt blauw-zwart vanuit Limburg nog steeds als de grote titelfavoriet gebombardeerd.

Ruud Vormer zondag in de mixed zone van de Luminus Arena: "Ik hoop dat 'Phille' nu eindelijk gaat zeggen dat ze voor de titel gaan. Want ik lees overal dat hun seizoen sowieso al geslaagd is en dat ze ook tevreden zijn met de tweede plaats..."

Op datzelfde moment zat Clement op zijn persconferentie te verkondigen dat "ze voor zes zware finales staan en dat ze met vier in de rollercoaster nog zitten". Uiteraard wil - bijna - elke coach de druk zo weinig mogelijk op de schouders van zijn spelers leggen.

Behalve Ivan Leko, die heeft vanaf het begin laten verstaan dat ze bij blauw-zwart met niets minder dan de titel tevreden zijn. Maar zijn spelers zouden het wel leuk vinden als de leider ook zijn verantwoordelijkheid opnam en duidelijke titelambities uitsprak. Dat is trouwens al een tijdje een item in de kleedkamer.

Club Brugge \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.