Deal rond Tielemans in de maak? Andere middenvelder kan de sleutel zijn, al blijft Engelse topclub ook geïnteresseerd

17 april 2019 15:14

De supporters moeten al niet meer overtuigd worden en ook de coach is al helemaal mee in het verhaal voor Youri Tielemans. Nu het bestuur nog?

Youri Tielemans is bij Leicester City helemaal aan de oppervlakte gekomen dit seizoen en zorgde in zijn laatste zeven wedstrijden in de Premier League voor 2 goals en 4 assists.

In bijna elke wedstrijd was hij zo beslissend voor The Foxes, die hem dan ook graag willen houden in Leicester. Ook de coach hoopt dat het bestuur snel zal ageren, net als de fans die al luidop zongen dat de club de Monaco-huurling moet aankopen.

Ruildeal?

Enig probleem: de 21-jarige Rode Duivel is erg duur en de Monegasken willen hem niet zomaar definitief laten vertrekken. Maar: omgekeerd wordt Adrien Silva door Monaco gehuurd van Leicester City en ook voor hem heeft de nieuwe lucht wonderen gedaan.

Mogelijk kan er dan ook sprake zijn van een ruildeal tussen beide spelers. Daar wordt nu toch alvast van gesproken in de Franse pers. Leicester wil er snel bij zijn, want ook Tottenham aast op Tielemans. 

Premier League \\ Ligue 1 \\ Anderlecht \\ Monaco \\ Leicester City
 
 
 
Reacties.