Kevin De Bruyne openhartig over zijn vrouw en kinderen: "Het was het moeilijkste moment uit mijn leven"


Foto: © photonews 17 april 2019 12:42

Kevin De Bruyne is vorig jaar voor de tweede keer vader geworden. De middenvelder is al van zijn periode bij Werder Bremen samen met Michèle Lacroix, de moeder van zijn twee kinderen.

De Bruyne en Lacroix hun liefdesverhaal kwam tot stand via ... sociale media. "Ik had iets getweet over een wedstrijd en een knap meisje likete het", aldus De Bruyne. "Een vriend gaf me de raad om een bericht te sturen, maar ik deed het niet. Uiteindelijk deed ik het dus wel en leerden we elkaar beter kennen. Michèle heeft mijn leven op zoveel manieren veranderd. Ik zou niet weten wat te doen zonder haar."

De Bruyne werd een ster in de Duitse competitie en had de ploegen voor het uitkiezen. Net toen was Lacroix zwanger van Mason Milian. "Er was toen heel veel stress door de onzekerheid. Ik wilde zelf naar City, waar Vincent Kompany mij er absoluut bij wilde. Mijn manager gaf drie weken langs afwisselende signalen en die stress was niet goed voor mijn vrouw", aldus de Rode Duivel. 

"Op een ochtend was ze wel onwel en dachten we dat er iets mis was met de baby. Ze bloedde en had veel pijn. Het was het moeilijkste moment uit mijn leven, maar gelukkig kwam alles goed. Het was een kantelmoment in mijn leven, want voetbal draait niet om leven of dood. Het is niets vergeleken met mijn vrouw en kinderen."

Champions League \\ Manchester City
 
 
 
Reacties.