Broos op zoek naar nieuwe trainer, maar... "Klopt niet dat hij in pole position ligt. Ik heb zelfs niet met hem gesproken"


Foto: © photonews 18 april 2019 12:54

Hugo Broos combineert momenteel de jobs van sportief directeur en hoofdtrainer bij KV Oostende. Maar hij is niet van plan dat nog lang te doen. Broos is op zoek naar een nieuwe trainer en hij wil toch een paar zaken duidelijk maken.

Broos heeft twee mannen hoog op zijn verlanglijstje staan. "De afgelopen weken hebben we zo’n 35 sollicitaties binnen gekregen. Maar wij zijn binnen KVO gericht op zoek naar een hoofdtrainer met een bepaalde dynamiek, een trainer met ambitie die aan de slag zal gaan met ons spelerspotentieel. Van de genoemde namen klopt het dat we hebben gesproken met Sven Vandenbroeck en Glen De Boeck", klinkt het op de clubwebsite.

Broos is niet zo'n fan van een andere trainer, alhoewel anderen binnen de club die wel naar voor schuiven. "Gisteren las ik bijvoorbeeld in de pers dat Gino Caen in pole-positie ligt om de taak op zich te nemen. Dat klopt niet. Caen heeft inderdaad zijn kandidatuur ingediend maar ik had geen gesprek met hem. Communiceren over de aanstelling van de nieuwe hoofdtrainer zullen we dan ook doen wanneer alles in kannen en kruiken is. Ik schat dat dit ten laatste begin mei zal zijn."

KV Oostende
 
 
 
Reacties.