Alderweireld heeft zijn droomaffiche beet: "We hebben beide geschiedenis geschreven"

18 april 2019 14:15

Jan Vertonghen en Toby Alderweireld krijgen hun droomaffiche in de halve finales van de Champions League. De Rode Duivels mogen terug naar de club waar het voor hen allemaal begon. "Ik mag terug naar huis", lachte Alderweireld gisteren.

Als we Alderweireld mogen geloven, gaat het een open wedstrijd worden tussen de Amsterdammers en de Engelsen. "Voor beide ploegen is het wel oké, snap je? We kunnen vrij voetballen, hebben niets meer te verliezen. Natuurlijk zullen we teleurgesteld zijn als we de finale niet halen, net als Ajax, maar we kunnen terugkijken op een mooi parcours", klinkt het bij het Algemeen Dagblad.

Alderweireld was alvast bijzonder blij met de stuntzege tegen City. We schreven een beetje geschiedenis. Elke Spurs-fan die aan deze wedstrijd terugdenkt, zal dat met een glimlach doen. De rest is alleen maar bonus."

"City was favoriet. Als je onze bank alleen al vergelijkt met die van. Dat is een groot verschil. Als je hard blijft werken en blijft geloven in een positief resultaat, dan kan je veel bereiken. Dat laten wij maar zeker ook Ajax zien."

Johan Walckiers

Champions League \\ Tottenham \\ Manchester City
 
 
Reacties.