"Altijd gehoord dat hij dé X-factor is": KAA Gent doet in alle stilte interessante slag op transfermarkt die miljoenen kan opleveren


Foto: © photonews 19 april 2019 10:07

In 2019 had KAA Gent nog nauwelijks genot van hem gehad, maar stilaan is hij aan het groeien naar zijn topvorm. En dus kan hij nog een wapen worden in play-off 1 en/of de bekerfinale. Ondertussen deden de Buffalo's een slagje met hem.

Een assist in een kwartier voetbal tegen Genk, een doelpunt in een helft tegen Antwerp: Giorgi Chakvetadze lijkt eindelijk terug bij KAA Gent. De 19-jarige Georgische wervelwind werd node gemist en was al sinds half december bijna continu buiten strijd.

Nu lijkt hij dus net op tijd klaar voor de strijd: "Ik ben terug en wil graag prijzen winnen. Natuurlijk is de match tegen Anderlecht belangrijk, maar ik heb al gedroomd dat ik zou scoren in de bekerfinale. Het zou de eerste echte prijs zijn die ik win, daar kijk ik naar uit dus."

2022

Het goudhaantje van de Buffalo's zou ondertussen volgens de krant zijn contract in alle stilte hebben weten te verlengen van 2020 tot 2022. Daarmee is de kans realistisch dat hij ook volgend jaar nog rondloopt in de Ghelamco Arena - of heel veel geld zou opleveren.

Bayern München en diverse andere topclubs kwamen al polsen, maar onder de 15 miljoen euro zou er van een transfer geen sprake zijn. Mogelijk dat Dinamo Tbilisi wel tot 50% van de doorverkooprechten heeft afgedwongen - dat claimt de Georgische club alvast.

Altijd gehoord dat hij de x-factor is

Coach Thorup is alvast tevreden dat Chak terug fit is, iets waar hij toch al even op zat te wachten: "Ik kon het nog niet zien, maar ik heb altijd gehoord dat hij dé x-factor is", klonk het enkele weken geleden nog op een persconferentie.

"Hij kan ook werken in mijn systeem, hij weet hoe ik werk en ik wil hem opnieuw op het niveau krijgen dat hij in zich heeft."

KAA Gent
 
 
 
Reacties.