Westerlo gaat tegen KV Oostende op zoek naar een eerste thuisoverwinning in play-off 2

20 april 2019 11:00

KV Oostende en Westerlo zitten in de poule met het ongeslagen Sint-Truiden. Willen beide ploegen in het spoor blijven van de leider kan er vanavond best worden gewonnen. Zo niet, dan mogen de ambities voor groepswinst worden opgeborgen.

Hugo Broos neemt achttien spelers mee naar het Kuipje. Hij gaf onlangs nog aan welke jongens er zeker mochten zijn van een verlengd verblijf, maar ook wie er bij een goed bod mag vertrekken. Vandaag de kans dus voor vele spelers om het (on)gelijk van Broos te bewijzen.

De troepen van Bob Peeters gingen op speeldag 4 voor de eerste keer onderuit in play-off 2. De vroege rode kaart voor Buyl maakte het er niet makkelijker op voor de Kemphanen. Buyl is er logischerwijs niet bij tegen KVO.

Groepsleider STVV speelt ook vanavond en neemt het op tegen rode lantaarn Eupen. Zowel Oostende (6 punten) als Westerlo (5 punten) kan dus maar best winnen om in het spoor van de leider (10 punten) te blijven.

Selecties

Broos heeft heel wat afwezigen in de kern van KV Oostende: Canesin, Jonckheere, Nkaka, De Bock, Tomasevic en Marquet. Hij kwam tot de volgende 18 namen:

Dutoit, Ondoa - Lombaerts, Milovic, Ndenbe, Faes, Capon, Nouri, Nastic - Bataille, Vandendriessche, Vanlerberghe, Coopman - D'Haese, Boonen, Sakala, Guri, De Sutter

Geen plaats in de selectie van Westerlo voor de geschorste Buyl, wel voor de volgende 20 spelers:

Van Hout, Verbist, Van Langendonck - Biset, Dewaele, Corstjens, Antunes, Van den Bogaert, Van Genechten, Soumah, Janssens - Van Eenoo, De Schryver, Alessandro, Rommens, Ghandri - Petrov, Naessens, Abrahams, Brüls

Voorspel de winnaar van deze wedstrijd en verdien een extra centje. Registreren bij betFIRST kan via deze link.

Hannes Van Gael

Westerlo \\ KV Oostende
 
 
Reacties.