Anderlecht-Gent, een verloren zomeravond voor quasi iedereen: "Het was wellicht niet het mooiste voetbal"

21 april 2019 22:32

Anderlecht en AA Gent hebben hun eerste punt in play-off 1 beet. Daarmee is echter ook alles gezegd van deze wedstrijd. Timothy Derijck was bij de Buffalo's uiteraard tevreden over het clean sheet.

"Ik denk niet dat het van beide kanten mooi voetbal was, of dat het leuk was om naar te kijken", opende de verdediger eerlijk. "Beide ploegen zaten wat in hetzelfde schuitje, niemand wou hier verliezen. We hebben daarom ook een organisatie neergezet en gaven weinig weg."

"Er waren die twee kansen voor Verschaeren, maar wij konden ook prikken met Giorgi Chakvetadze in de eerste helft en vooral die knal van Bezus na de rust." De nul op vijftien kwam er alvast niet. "Of dat in de hoofden speelde? Niet meteen, maar je weet uiteraard wel dat je vier keer op rij verloren hebt en dat het zo niet verder kan."

We hadden eens een goeie uitslag nodig -Timothy Derijck

"In aanvallend opzicht en aan de bal kon het wel beter, maar we mogen tevreden zijn met hoe we defensief stonden. We hadden eens een goeie uitslag nodig. Je weet waar we staan en wat we al meegemaakt hebben. We hebben al matchen verdiend verloren, maar ook onverdiend verloren."

Sander De Graeve

Anderlecht \\ KAA Gent
 
 
Reacties.