Antwerp-Club Brugge: de belangen zijn heel hoog, zeker ook voor de fans

22 april 2019 10:00

De match die bij beide ploegen in rood omcirkeld staat. Naast de sportieve belangen zijn er immers ook de historische geschillen tussen beide clubs. Niemand wil dit verliezen. En Club Brugge mag de achterstand op Genk niet laten oplopen.

Antwerp pakt al zeker die vierde plaats en dus een Europees ticket, daar mogen we na gisteren - en de snertmatch in het Constant Vanden Stock-stadion - wel zeker van zijn. Maar die derde plaats ligt ook binnen handbereik. Bij winst deze namiddag slaan ze immers een kloof met Standard. 

De vraag is hoe Laszlo Bölöni zijn middenveld gaat stofferen. Door de schorsing van Haroun blijft Govea staan. Maar wie krijgt hij naast zich. Yatabaré lijkt de logische keuze, maar die mist wat ritme na zijn kuitblessure. Borges, Opare en Simao zijn ook opties.

Bij Club Brugge ontbreken Cools en Peres, maar is Nakamba wel weer fit. Ivan Leko lijkt wel niet al te veel wissels te gaan doorvoeren na het verlies tegen Genk. Zeven of vier punten straks, het verschil met Genk? Het maakt een wereld van verschil. Met na deze speeldag de helft van de matchen gespeeld, is elke misstap dodelijk nu.

Club Brugge is favoriet, maar bij winst van Antwerp kan u al meer dan drie keer uw inzet opstrijken bij BetFirst! Haal uw welkomsbonus op en verdubbel uw inzet tot maar liefst 200 euro!

Johan Walckiers

Antwerp \\ Club Brugge
 
 
Reacties.