Charleroi of Beerschot Wilrijk: Wie haalt het?

22 april 2019 09:11

Vanavond staat het duel tussen Charleroi en Beerschot Wilrijk op het programma. Charleroi kan een goede zaak doen, want als ze winnen gaan ze over KV Oostende naar de tweede plaats. Beerschot Wilrijk kan dan weer over Charleroi naar de derde plaats klimmen als ze winnen.

Charleroi heeft haar laatste twee wedstrijden in play-off 2 gewonnen en gaat nu thuis op zoek naar een 9 op 9 tegen Beerschot Wilrijk. Als Charerloi wint komt het op de tweede plaats. Als ze verliezen staan ze al vijf punten in het krijt bij leider Sint-Truiden.

Mazzu kan geen beroep doen op Busi, Gholizadeh en Dessoleil. Zij zijn geblesseerd. Ilaimaharitra is ook afwezig. Mazzu kiest daarom voor deze namen:

Selectie Charleroi: Penneteau, Riou, Baume, Marinos, Angella, Martos, Zajkov, Willems, Nurio, Hendrickx, Diandy, Henen, Wildemeersch, Nkuba, Bruno, Delfi, Morioka, Niane, Osimhen, Perbet.

Beerschot Wilrijk

Beerschot Wilrijk speelt voorlopig een vrij anonieme play-off 2, maar daar kunnen ze vanavond verandering in brengen als ze winnen op het veld van Charleroi. Als ze winnen gaan ze over Charleroi naar de derde plaats in het klassement.

Stijn Vreven kan terug beroep doen op drie spelers die uit blessure komen. Gregory Grisez en Jimmy de Jonghe als verdedigende mensen. Loris Brogno is terug voor het aanvallende compartiment. Pietermaat, Vancamp, Dudouit, Dom, Maes, Noubissi en Van den Bergh zijn nog steeds geblesseerd. Prychynenko is geschorst.

Selectie Beerschot Wilrijk: Vanhamel, Lejoly, Nolle, Bourdin, Mboko, De Jonghe, Simons, Grisez, De Mets, Messoudi, Van Hyfte, Kesteleyn, Montiel, Bugridze, Tissoudali, Vanzeir, Placca, Brogno, De Keersmaecker, Hoffer.

Wie haalt het? 

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=47555&bid=23931&unibetTarget=/betting%2523filter/football/1005388162

Nils Wens

Charleroi \\ Beerschot
 
 
Reacties.