Dit seizoen heropgevist bij Anderlecht, maar nu stopt het wel

23 april 2019 16:23

Het parcours van Ivan Obradovic bij Anderlecht is eerder woelig geweest. De linksachter kwam in 2015 over van KV Mechelen en werd in 2016 als basisspeler kampioen met paars-wit. Maar daarna was het met pieken en dalen.

Het eerste jaar onder René Weiler zat hij heel lang op de bank vooraleer zijn kans te krijgen, vorige zomer kreeg hij van Luc Devroe te horen dat hij mocht vertrekken en in januari werd hij door Michael Verschueren en Fred Rutten weer opgepikt. Nu lijkt hij echter geen kans meer te maken op een verlengd verblijf.

Zijn contract loopt eind dit seizoen af en de 31-jarige Serviër hoopte wel nog op een verlenging, maar die gaat er niet komen. Anderlecht wil voor volgend seizoen door met de jeugd en wil ook af van zijn zwaar contract. Karim Belhocine nam hem alvast niet meer op in zijn wedstrijdselectie, wat zo goed als het einde betekent. 

Ook Yevhen Makarenko kijkt beter al uit naar een nieuwe club. De Oekraïner traint al een poosje mee na zijn zware blessure, maar haalt de wedstrijdselectie steevast niet. 

Johan Walckiers

Anderlecht
 
 
Reacties.