Bob Peeters ziet een groot werkpunt naar volgend seizoen toe


Foto: © photonews 23 april 2019 16:04

De 0-0 tussen Westerlo en Oostende betekende voor Westerlo twee verloren punten in play-off 2. Niet dat ze de groep zo graag willen winnen, maar gezien het wedstrijdverloop hadden de Kemphanen altijd de drie punten in het Kuipje moeten houden.

“Ik kan mijn team echt niets verwijten”, klonk het bij Bob Peeters op de persbabbel na de partij tegen Oostende. De thuisploeg had veruit de meeste kansen, maar kon er daar geen enkele van verzilveren.

“We hadden meer dan 60% balbezit en 25 doelpogingen. We hebben druk proberen te zetten, zijn steeds aanvallend blijven denken, hebben goed voetbal gebracht en we creëerden veel kansen. Dan moeten we dat doelpunt maken. Het ontbrak ons aan efficiëntie en dat is toch wel een werkpunt naar volgend seizoen toe.”

Doelman Koen Vanlangendonck, die 90 minuten technisch werkloos was, kan dat alleen maar beamen. “Dit is het soort matchen waar het volgend seizoen in 1B om zal gaan. Een 0-0 met zoveel gemiste kansen, kan je je dan niet permitteren”, besloot de doelman.

Westerlo
 
 
 
Reacties.