Killian Overmeire leeft mee met supporters betrokken partijen: "We hopen er niet op"


Foto: © photonews 24 april 2019 21:12

De KBVB heeft zijn onderzoek naar matchfixing afgesloten. Als KV Mechelen en Waasland-Beveren effectief moeten zakken, blijft Lokeren in 1A. Toch hoopt kapitein Killian Overmeire er niet op.

Killian Overmeire leeft vooral mee met de supporters van KV Mechelen en Waasland-Beveren. Dat vertelt hij bij Sporza. "Er zijn eigenlijk alleen maar verliezers in deze zaak. Denk maar aan de supporters van KV Mechelen en Waasland-Beveren. Wij hopen er niet op, want dat wens je die spelers en de supporters niet toe."

De kapitein gaat er nog altijd vanuit dat ze in 1B spelen volgend seizoen. "We gaan niet hopen op miserie van een ander. Zo zijn we niet. We spelen voorlopig nog altijd in 1B volgend seizoen. Als er toch een andere uitspraak zou komen, horen we het wel."

Oefenmatch

Naast al deze heisa stond er deze middag een oefenmatch op het programma tussen Sporting Lokeren en KV Mechelen. KV Mechelen won overtuigend met 0-3 en lijkt klaar voor de bekerfinale. Storm, Schoofs en De Camargo zorgden voor de doelpunten. 

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.