Nieuwe topkandidaat duikt op bij KV Oostende om de nieuwe T1 te worden

24 april 2019 12:03

Bij KV Oostende is technisch directeur (en ook de voorlopige T1) Hugo Broos naarstig op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen. Sinds woensdag is er een nieuwe topkandidaat.

Lange tijd leek Sven Vandenbroeck de nieuwe T1 van KV Oostende te zullen worden. Hij veroverde als assistent van Hugo Broos de Africa Cup en de twee zitten op dezelfde sportieve lijn. Glen De Boeck lijkt zijn contract bij Lokeren dan weer te gaan verlengen en valt ook af (lees meer).

Maar sinds woensdag is er een andere topkandidaat. Volgens Het Nieuwsblad heeft Yannick Ferrera de meeste voorstanders in het bestuur van de kustploeg. Hij zit zonder club nadat hij eerder dit seizoen aan de deur werd gezet bij Waasland-Beveren.

Ferrera trainde al tal van Belgische clubs, waaronder Charleroi en STVV waar hij veel lof oogste. Zijn meest recente passages bij Waasland-Beveren en KV Mechelen, waar hij in zijn eerste seizoen nog net naast de top 6 greep en in het jaar erna zijn C4 kreeg, waren geen overdeeld succes.

Hannes Van Gael

KV Oostende
 
 
Reacties.