ex-trainer Racing Genk vindt dat de Limburgers minder bescheiden moeten zijn: "Ze moeten durven zeggen dat ze de titel pakken"

24 april 2019 22:09

Met nog vijf speeldagen te gaan ziet het er goed uit voor Racing Genk. Ze hebben nu zes punten voorsprong op eerste achtervolger Club Brugge. Ex-trainer Sef Vergoossen geeft wel een waarschuwing aan de Limburgers.

Sef Vergoossen, ex-trainer van Racing Genk en kampioenenmaker in 2002, vertelt in Het Belang van Limburg dat Racing Genk minder bescheiden moet zijn. "Je mag bescheiden zijn, maar je moet op een bepaald moment wel durven zeggen dat je de titel gaat pakken."

Vergoossen ziet het wel goed komen voor Racing Genk. "Ik denk niet dat ze nog in de problemen gaan komen. Club Brugge zal er natuurlijk alles aan doen om het tij te keren, maar Racing Genk heeft echt enorm veel kwaliteit en gaat dit niet meer uit handen geven."

Motivatie

Vergoossen prijst ook de motivatie dat het team in zich heeft. "De spelers zijn altijd super gemotiveerd geweest. Dat hebben ze zeker te danken aan de technische staf. Als de spelers een mentale tik krijgen, staan ze altijd terug op."

KRC Genk
 
 
 
Reacties.