"Veljkovic werkt aan zijn terugkeer in de voetballerij" & "Sommige bestuurders zullen straks een toontje lager zingen"


Foto: © photonews 27 april 2019 15:31

Het regent reacties na de strafvorderingen in het omkopingsdossier. Ook Kris Luyckx, de advocaat van Dejan Veljkovic, reageerde al en komt nu nog eens uitgebreid terug op de rol van zijn cliënt als spijtoptant.

Bovendien lichtte Luyckx ook een tipje van de sluier wat betreft de getuigenissen van Veljkovic. "Er zitten genoeg mensen in besturen die nog altijd meedraaien terwijl ze valse contracten hebben opgesteld en meedraaiden in die hele carrousel", zei Luyckx in Het Laatste Nieuws.

De advocaat moest af en toe bekomen van de getuigenissen van zijn cliënt, zo bleek. "Ik vind het onwaarschijnlijk dat er bestuursleden zijn die mee constructies opzetten tégen hun eigen ploeg. Ze lieten mindere spelers komen, alleen omdat ze dan zelf betaald werden in het zwart. Zij zullen straks een toontje lager zingen", voorspelde de 48-jarige raadsman.

Toekomstplannen

Voor het overige wou Luyckx benadrukken dat Veljkovic geen beroepsverbod heeft. "Dejan werkt aan zijn terugkeer in de voetballerij. Hij netwerkt vooral. Bij de volgende transferperiode zou hij opnieuw een rol willen spelen: er zijn, in België en in het buitenland, nog altijd genoeg mensen die met hem willen samenwerken", aldus Luyckx.

Jupiler Pro League
 
 
 
Reacties.