Verrassend? Hamdi Harbaoui spreekt over zijn toekomst en nakende transferperiode


Foto: © photonews 28 april 2019 11:53

Hamdi Harbaoui is mogelijk op weg om voor de tweede keer op rij de titel van topschutter in de wacht te slepen in de Jupiler Pro League. Rest de vraag: blijft hij na deze zomer nog voetballen aan De Gaverbeek?

Afgelopen winter was er een lucratief voorstel uit de woestijn, maar in samenspraak met het bestuur bleef Harbaoui om van belang te zijn in de degradatiestrijd van Essevee. Dat lukte, deze zomer zou een overstap dus eventueel wél kunnen.

Maar Harbaoui is geen vragende partij om absoluut te verkassen: “Ik heb nog een contract bij Zulte Waregem en zal mijn contract respecteren”, aldus Hamdi Harbaoui na zijn hattrick tegen Cercle Brugge. De Tunesische spits ligt nog tot juni 2021 onder contract en voelt zich goed in Waregem.

Zal al een héél straf bod moeten zijn om me van mening te doen veranderen

“Ik ben hier héél tevreden, ik scoor mijn doelpunten en alles hier is positief. Ik denk niet aan vertrekken. Ik heb veel gereisd de voorbije seizoenen en bij Essevee heb ik stabiliteit en sereniteit gevonden.”

“Het zal een héél sterk voorstel moeten zijn om me nog van mening te doen veranderen. In België zal ik sowieso niet meer van ploeg wijzigen. En wat het buitenland betreft? Als er een aanbod komt waar zowel ik financieel erg veel beter kan van worden én het zou ook ideaal zijn voor de club, dan misschien. Maar sportief gezien ben ik hier heel tevreden.”

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Sporting Lokeren \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.