KV Oostende wil Racing Genk en Club Brugge achterna

30 april 2019 17:52

Nu KV Oostende afscheid heeft genomen van Hugo Broos, doet het duo Frank Dierckens - Patrick Orlans het voortaan zonder technisch directeur.

Voorzitter Dierckens en manager Orlans gaven dinsdagnamiddag tekst en uitleg bij het nieuwe project van de Kustploeg.

“We willen korte en directe lijnen”, noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Dierckens. “Dicht bij de spelers staan, voeling hebben met wat er op ons oefencomplex gebeurt. We zullen we ons goed laten omringen. Er komt een nieuwe trainer en daarnaast zal Guy Ghysel als hoofd van de scoutingcel een belangrijke rol spelen. Op die manier zullen we straks van start gaan”.

Orlans wil dan weer Club Brugge en Racing Genk achterna: “Onder Coucke was KVO een eenmanszaak. Wij willen ons oefencomplex nieuw leven inblazen. Al die jaren zijn we vergeten te investeren op De Schorre. We kijken vooral op naar Genk en Club en hoe de zaken daar gerund worden.”

 We hebben goed geluisterd naar de twee ploegen die op dit moment aan “de leiding gaan in play-off 1. Hugo was een fantastische mens, maar hij zou niet kunnen functioneren in ons systeem. We hebben hier twee weken intensief over nagedacht. Dit wordt een structuur om van te smullen”, besloot Orlans beloftevol.

Simon Wauters

KV Oostende
 
 
Reacties.