BREAKING: Oostende handelt laatste details af met nieuwe coach, eerstdaags witte rook verwacht

02 mei 2019 14:10

Het bestuur heeft de ambitieuze plannen die het eerder deze week uit de doeken deed kracht bij gezet. Met Kare Hedley Ingebrigtsen halen ze iemand binnen die al een mooie palmares bij elkaar heeft gewerkt als trainer. Op dit moment worden de laatste details afgehandeld.

UPDATE: Het gesprek met de entourage van Ingebrigtsen was zeer positief en de details werden afgehandeld. De Noor reist morgen pas naar af naar ons land en wellicht volgt dan snel zijn kribbel.

Het hing al een poos in de Belgische zeelucht, maar de gesprekken zitten nu in de afrondende fase. Kare Ingebritsen tekent eerstdaags zijn contract bij de kustploeg. De aanstelling gebeurde slechts enkele dagen na het vertrek van Hugo Broos.

Eerder deze week spraken voorzitter Frank Dierckens en manager Patrick Orlans hun ambities voor KVO nog uit. Eentje daarvan was om zo snel mogelijk een nieuwe coach aan te stellen. Bij deze is dat ook bijna gebeurd, al waren ze er bij KVO aanvankelijk van overtuigd dat Ingebrigtsen te hoog gegrepen zou zijn.

In België heeft de Noor geen grote status, maar dat is in zijn vaderland wel het geval. Tussen 2014 en 2017 veroverde de ex-speler van Manchester City drie opeenvolgende landstitels met Rosenborg. Met diezelfde club pakte hij ook tweemaal de Noorse beker en de supercup.

Johan Walckiers - Hannes Van Gael

KV Oostende
 
 
Reacties.